DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Reklamy kamarádům 2010



Reklamy pro kamarády

*Když jsme se dozvěděli o myšácích, kteří hledají domov, pomohli jsme s hledáním nového páníčka.


 
Předání Pískomilové, kteří našli nový domov Narození Rodiče písk. Nový majitel Celk.
14.07.10 2 černí kluci, jeden více bílý na pacinkách
*29.04.10
Straka+Matýsek (KubaV) Lucie Č. (Plzeň) 4
14.07.10 2 holčičky, černá a černá se znaky (Pied) *29.04.10 Straka+Matýsek (KubaV) Iveta V. (Plzeň) 2
 


 
*Pískomilové, kteří nějakou dobu bydleli u nás...
 
 
 
Kluci jsou sourozenci, každý trochu jiný. Nová panička se moc těšila, dříve měla pískomily saharské.
 
17.7.2010: Nedalo mi to, abych Vám nenapsal krátkou zprávu. Máme od Vás od středy dva „černoušky“. Po umístění do klece jeden zalezl do trubky a usnul. Druhý začal prozkoumávat okolí. Je to ten s delším ocasem (Čertík). Miluje kolotoč a to tak, že mu ho dáváme raději jen tak na dvě hodiny denně. Po dvou hodinách vylezl ten druhý (Flíček) a ten zase miluje rozhlednu. Dnes už lítají po kleci jako diví. Přiběhnou na zavolání a Čertík chodí manželce na ruku a sedí jí na rameni. Spí spolu v připraveném pelíšku. Jsou prostě perfektní.
 
 
 
 
Holky jsou sourozenci, černobílá je menší ale čipernější. Majitelka se na ně moc těšila, jsou její první.
 
17.7.2010:
- Tak Nelly a Sofinka se velmi rychle zabydlely. Posílám ti fotky. To bylo jen provizorní a teď už mám hotový akvárko, tak dělaj dírky. Mám otázku myslíš, že bych jim mohla třeba dát slámu, aby si z toho mohly postavit hnízdo na spaní
- Takže černá je Nelly a černá ze znaky je Sofinka ... před chvilkou jsem jim to dala a řádí o sto šest až někdy z akvárka lítaj piliny. Určite pošlu fotky =o)   ... myšičky, ty si hned oblíbili, přijeli jsme domů, mamka: "ty sou nunící" a hned dostali mrkev, od taťky dostali domeček, mamka jim tam přivázala i ňáký lano, takže se maj jako v ráji, i taťka si  dneska choval Nelly, ale Nelly si myslela že taťka je ňáká pilina, takže si taťku trochu zahrabala pacičkam. Jinak jsou úžasní, mamka spokojená a taťka taky. Dneska tu byl i můj brácha a říkal, že jsou taky úžasný a dostali od něj tyčinky na okusování.
 
3.8.2010:
- Posílam fotky klece kterou máme ale myslím si že je dosti velká a přemýšlím jestli bych k Nelly a Sofi ještě mohla dát dvě holčičky, ale aby se mi nepraly, jestli by to šlo.
- Kolečka právě neokusují ani žebříčky proto jsem se divila že ješte nejsou rozkousané, v kolečku se teď naučila běhat ta nejmenší Sofí, a Nelly ta zatím jen očmuchává a není si jistá jestli ju nebo ne  ..Nu ja jen uvažuju, vím že boužel je seznamovaní pak náročné, ale dík to nechám jak je, užívaj si velké klece a občas už se proběhnou i venku, se teď naučily choti tak běhaj venku a pak zase zalezou
 
...
 
14.-15.2.2012: = Bohužel Sofinka onemocněla a druhý den zemřela. Pomáháme hledat nové kamarádky.
- Ahojky, mám problémek. Dnes jsem našla Sofi jako kuličku, zavírá očička, trochu jí a má takový nudličky u nosu. ...
- Ahojky Bodlinko. Právě jedeme z veteriny a bohužel Sofinku jsme nezachránili. Měla nádor v bříšku, kterej jí praskl a byla prý nachlazená. Bohužel Nelly jí furt hledá. Myslíš, že by jí šlo pořídit třeba dvě spolubydlící a nevíš kdo by měl malinký, aby Nelly nebylo smutno? ...
- ... Ale Nelly si myslím, že je přijme hned =o) pač nebyla vůdčí
 
 
 
. . .


 
 
Udělala jsem naší kamarádce Lucii (Kuku) reklamu na našem webu. Nakonec se podařilo najít paníčka jen malé slečně.
Chlapci museli odejít do zverimexu, ale doufáme, že si je tam brzy najde nějaký hodný člověk. Byli tam odevzdáni 9.6.2010, jde o zverimex Sirius v Intersparu v Hradci králové (najdete na www.zverimex-sirius.cz).
Samička barvy Honey Cream našla domov 22.5.2010 v Praze u Míši H. Dostane stejně zbarveného kamaráda. Noví majitelé mají již s chovem zkušenosti, takže věříme, že se tam bude mít dobře.
 
 
Reklama pro naší kamarádku Kuku - Lucie (máme od ní 2 krásné kluky Plaváčky):
*kontakt na majitelku: LucieKukackova@seznam.cz
*místa možného odběru: Hradec Králové, po domluvě Praha, Ústí nad Labem, Plzeň.
 
 
 
Potkanka Limousine (předána 14.4.2010, paní Zdena G. a její potkaní kamarádky):
Pomáhala jsem kamarádce hledat nové bydlení pro její potkanku. Nakonec jsme našli moc milou paní i s potkaními kamarádkami:).
. . .
 
Paní Zdena G. (12.4.2010):
- Chtěla jsem se přeptat na Vaší potkanku, pro kterou hledáte domov s kamarádkami. Mám sice už stopstav, ale protože je mi její osud blízký, ráda bych jí poskytla domov. Mám potkanku, nejspíš stejně starou, rozenou 16.12.2008, která bydlela se sestřičkou, která jí zemřela. Pořídila jsem jí dospělou kamarádku, která bohužel dostala nádor a po operaci taky zemřela (minulý čtvrtek) a tak teď byla podruhé osiřelá. Během víkendu jsem jí našla tři kamarádky, dvě už mám doma a třetí, miminko, právě čekám.
Byla bych moc ráda, kdybych si jí mohla k sobě vzít a kdyby si s holkami sedly.
 - Zatím seznamování opravdu probíhá dobře. Opi je zvyklá jen na jednu kamarádku a vždy takovou dost samostatnou, ale zatím to vypadá, že je šťastná, že nové kamarádky jsou přítulné. S mrňetem se ještě musejí sžít a další přijde o víkendu, ale budu ráda, když by se Limouzine přidala.
Když bych věděla něco o její povaze, přidalo mi to na odvaze, ale myslím, že jsem rozhodnutá. Extra klec by se mi hodila, když mám teď o tolik víc potkanů, musím počítat i s marodkou.
 
Naše inzerce:
Hledáme nového páníčka pro osiřelou potkanku. Potkanka je s PP, věk 1 rok a 4 měsíce, barva viz přiložená fotografie. Je zvyklá na společnost, takže bychom uvítali pro ní i potkaní kamarádku. Má vlastní prostornou klec, kterou nabízíme k ní. Bydlí v Praze. Zájemci pište prosím na jana.bodlinka@centrum.cz  (další kontakty na webu www.bodlinka.wbs.cz).
 
 
Pomáhala jsem kamarádovi hledat nového páníčka pro jeho potkanku, a nakonec se to povedlo :-).
 
(22.2.2010) Byla jsem na návštěvě u nového majitele potkaní slečny. Má se tam opravdu dobře :-). Je moc milá. Noví páníčci ji nechají běhat po pokoji, pokud jsou doma. Takže tam potkanka pěkně řádí a je určitě spokojená...
Potkanka je celá černá, jenom bílé pacičky, konec ocásku a na bříšku má bílou čárku.

Naše inzerce:
Hledám nový domov pro kamarádovu potkaní slečnu. Je jí zhruba půl roku. Ráda by někoho, kdo se jí bude opravdu věnovat. Je zvyklá na člověka, ale potřebuje víc pozornosti, než jí aktuální páníček může dát. (Situace je taková, že potkanka byla zachráněna před sežráním hadem. Její zachránkyně ale musela nyní pracovně opustit republiku a tak se o ní nemá kdo pořádně starat.)
 
 
 
Naše inzerce:
Kamarád dostal ve zverimexu omylem, místo dvou žádaných kluků, páreček a holčička byla již těhotná. Má krásné děti, které se chtějí brzy vydat do světa k novým hodným páníčkům. Všichni jsou barvy Aguti, i když maminka je černá krasavice.
Bydlí v Plzni, ale mohu je převézt i do Prahy. Narozeni jsou 17.11.2009, budou tedy k odběru začátkem ledna 2010. 
V nabídce jsou všichni (dohromady i zvlášť), tedy i s maminkou (bez tatínka, ten je už pryč). Mají také vlastní akvárko, napáječku,...
Pokud máte zájem, ozvěte se mi, a domluvíme se, nebo Vám předám kontakt na majitele.
*Celá rodinka jsou černá maminka, 2 holky aguti a 2 kluci aguti.
*Majitel neměl dost trpělivosti v čekání na zájemce, takže celá rodinka skončila ve zverimexu. Škoda :-(. 
 
pískomilové narození poznámky
*děti narozeny 17.11.2009
=> k odběru v lednu
*pocházejí ze zverimexu
*již nejsou nabízeni,
odevzdáni do zverimexu
v Galerii Dvořák v Plzni
 
 
...

 

Stránku vytvořila Bodlinka, fotky a informace jsou od majitelů myšáků.